«Укроборонпром» і НАТО планують створити спільний тренінговий центр

«Укроборонпром» і НАТО планують створити спільний тренінговий центр

Переговори відбулись у рамках зустрічі між керівництвом «Укроборонпрому» та Офісу зв’язку НАТО в Україні

«Укроборонпром» обговорив з НАТО наміри про створення на своїй базі тренінгового центру для українських фахівців сектора безпеки та оборони за програмами альянсу. Про це повідомляє прес-служба концерну.

Згідно з повідомленням, переговори відбулись у рамках зустрічі між керівництвом «Укроборонпрому» та Офісу зв’язку НАТО в Україні. У ній приймали участь генеральний директор концерту Роман Романов, голова представництва альянсу Александер Вінніков та керівник професійної підготовки НАТО Ове Уруп-Медсен.

Під час зустрічі було обговорено можливість навчання українських фахівців англійської мови, проектного менеджменту, отримання практичних навичок з запровадження систем керування якістю на оборонних підприємствах, механізмів взаємодії з силовими структурами-замовниками, а також співробітництва українських підприємств з НАТО.

«Вирішення питання інтеграції у Альянс потребує не тільки декларування політичного курсу, а і практичних кроків, які дозволяють запровадити ті норми та стандарти, які діють у НАТО. При цьому запроваджувати їх мають саме українські фахівці, що пройшли необхідне стажування безпосередньо у структурах Альянсу», – пояснив Романов.

За його словами, на підприємствах «Укроборонпрому» з червня 2016 року діє контроль якості за стандартом AQAP серії 2000, який відповідвє вимогам, прийнятим країнами-членами НАТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: