«Укрзалізниця» пояснила, чому пасажири поїзда Одеса – Київ були змушені їхати стоячи

«Укрзалізниця» пояснила, чому пасажири поїзда Одеса – Київ були змушені їхати стоячи

«Укрзалізниця» заявила, що через несправність їй довелося замінити потяги

Через несправність швидкісного поїзда Крюківського вагонобудівного заводу, який мав здійснити сьогодні рейс по маршруту Одеса – Дарниця, залізничникам довелося замінити потяг на інший, але з меншою пасажиромісткістю. Про це йдеться в поширеній у неділю заяві «Укрзалізниці».

«У недiлю 13 серпня за маршрутом Одеса - Дарниця замість поїзда «Тарпан» №764 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу у дев’ятивагонній комплектації (607 місць)через його технічну несправність у рейс вирушив поїзд цього ж виробника на 408 місць. Цей поїзд на локомотивній тязі у п’ятивагонній комплектації», - мовиться у ній.

Усім пасажирам, які відмовились від поїздки були повернуті кошти, заявило підприємство. Тим пассажирам, які поїхали у поїзді, але без місця, буде компенсовано різницю вартості проїзду через незабезпечення комфортних умов подорожі.

«Укрзалізниця» попросила вибачення у пасажирів за незручності та непередбачувані обставини. Технічну несправність поїзда наразі усуває завод-виробник.

Нагадаємо сьогодні пасажири поїзда «Інтерсіті» сполученням Одеса – Дарниця (764Ш) повідомили, що працівники «Укрзалізниці» з невідомої причини не причепили до нього у Вінниці вагони, через що пасажирам, які придбали квитки, довелося їхати стоячи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: