Ургант зняв пародію на передвиборний ролик Ксенії Собчак

Ургант зняв пародію на передвиборний ролик Ксенії Собчак
Ксенія Собчак

Висування Собчак напередодні висміяв ведучий Максим Галкін

Ведучий програми «Вечірній Ургант» на російському «Першому каналі» Іван Ургант зняв пародію на перший передвиборний ролик Ксенії Собчак, який вона опублікувала 18 жовтня, коли оголосила про намір балотуватися в президенти Росії.

Висування Собчак напередодні висміяв ведучий Максим Галкін. Він запропонував їй «трохи підсилити» її передвиборчу команду. 

«Якщо Ксенія Собчак - президент, то Ксенія Бородіна - прем'єр-міністр: дівчатка можуть засідати прямо на Червоній площі, там теж є лобне місце, вони звикли. Міністр охорони здоров'я - Гнійний, міністр закордонних справ - Шнуров, нас все одно ніде не люблять, а він зможе послати смачно на міжнародних переговорах. Міністр фінансів - Мавроді, тирити так тирити, голова Держдуми - ресторатор, пошумимо! Комітет у справах молоді - безумовно, Діана Шуригіна, комітет із захисту тварин і навколишнього середовища - Олексій Панін», - запропонував Галкін.  

35-річна Ксенія Собчак - дочка колишнього начальника президента Володимира Путіна під час роботи в Петербурзі, мера міста Анатолія Собчака. Вона веде авторську передачу на телеканалі «Дощ», в якій виходять інтерв'ю з відомими людьми. В описі програми кажуть, що «з гламурної і епатажної блондинки в шоколаді Ксенія вже давно перетворилася в дотепного публіциста і чіпкого інтерв'юера», почавши роботу на каналі з амбітного спецпроекту «Ні слова про вибори з ...».

У червні в передачі Собчак вийшли інтерв'ю спочатку з Олексієм Навальним, а потім - з главою ЦВК Еллою Памфиловою, яка говорила, що у Навального немає шансів на реєстрацію.

На початку вересня газета «Ведомости» написала, що Володимиру Путіну на вибори шукають жінку, яка стане таким собі «спаринг-партнером»; в якості «ідеального варіанту» згадувалася Собчак. Тоді сама телеведуча назвала себе «незалежною» людиною і написала: «Мало того, що я ще нікуди не йду - мене вже намагаються виставити маріонеткою адміністрації президента».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: