Уряд до жовтня підготує зміни щодо реєстрації росіян

Уряд до жовтня підготує зміни щодо реєстрації росіян

Порошенко ввів у дію рішення РНБО щодо посилення контролю за перетином держкордону іноземців та осіб без громадянства

Кабмін упродовж місяця має підготувати зміни до законодавства стосовно порядку реєстрації місця проживання чи перебування в Україні росіян чи іноземців, які в'їхали до України з території РФ.

Про це йдеться у рішенні РНБО щодо посилення контролю за перетином держкордону іноземців та осіб без громадянства, яке ввів у дію президент України Петро Порошенко своїм указом № 256/2017 від 30 серпня.

«Вжити заходів щодо удосконалення законодавства стосовно порядку реєстрації місця проживання/перебування на території України іноземців, у тому числі громадян Російської Федерації, та осіб без громадянства, які походять з держав міграційного ризику або в'їхали в Україну з території таких держав», - ідеться у відповідному рішенні РНБО.

Як повідомлялося раніше, президент Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО, яким в Україні запроваджується система фіксації біометричних даних осіб на кордоні. Зокрема, протягом двох місяців Кабмін повинен подбати про впровадження механізму фіксації біометричних даних іноземних громадян на кордоні.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: