Уряд оголосив про початок опалювального сезону

Уряд оголосив про початок опалювального сезону

Україна вперше за останні роки повністю готова до опалювального сезону, переконана влада

Згідно з календарним планом, 15 жовтня в Україні розпочинається опалювальний сезон. Про це інформує «Урядовий портал».

За його інформацією, соціальні об’єкти - школи, дитсадки, лікарні - мають бути підключені до тепла у разі пониження температури у приміщеннях до 16 градусів, житловий фонд – при температурі нижче 8 градусів протягом трьох діб.

Раніше прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявляв, що Україна вперше за останні роки повністю готова до опалювального сезону – запаси палива створені. За даними Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, станом на вересень в підземних сховищах знаходиться 14,8 млрд. кубометрів природного газу, що на 2,3 млрд. кубометрів більше показника минулого року. Запаси вугілля - 1 980,5 тис. тонн вугілля, що на 568,3 тис. тонн більше минулорічного показника.

Разом з тим, в уряді підкреслюють, що забезпечення споживачів теплом та гарячим водопостачанням – пряма і повна відповідальність місцевої влади. Так само, як і формування тарифів за спожиті енергоносії.

Нагадаємо, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України заявляє про відсутність підстав для перегляду ціни на газ на опалювальний сезон 2017-2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: