Усі шестеро загиблих у ДТП в Ростовській області э громадянами України, - генконсул

Усі шестеро загиблих у ДТП в Ростовській області э громадянами України, - генконсул

Унаслідок ДТП 3 громадян України постраждали і перебувають у лікарні, 6 осіб загинули

Усі шестеро загиблих у транспортній пригоді в Ростовській області Росії є громадянами України, повідомив генеральний консул України в Ростові-на-Дону Віталій Москаленко.

Водночас, сказав він агентству «Інтерфакс-Україна», наразі не відомо, чи жили ці українці на підконтрольній Києву частині території Донбасу, чи на території, тимчасово непідконтрольній.

Раніше в понеділок речник Міністерства закордонних справ України Мар’яна Беца повідомила, що внаслідок транспортної пригоди раніше цього дня в Росії потерпіли громадяни України.

«Унаслідок ДТП 3 громадян України постраждали і перебувають у лікарні, 6 осіб загинули. Триває процес ідентифікації. У нас немає документального підтвердження їхнього громадянства. Ймовірно, це були громадяни України, але зараз ми перевіряємо», – сказала тоді речниця.

Як повідомлялося, в Ростовській області на 847-му км траси М-4 «Дон» зіткнулися мікроавтобус Mercedes і вантажний автомобіль КамАЗ із причепом.Російські ЗМІ повідомили про 6 загиблих. При цьому стверджувалося, що всі вони є громадянами України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: