В Альпах знайшли замерзлі останки пари, яка зникла 75 років тому

В Альпах знайшли замерзлі останки пари, яка зникла 75 років тому
Швейцарські Альпи

Чоловік з дружиною пішли доїти корів в серпні 1942 року і більше не повернулися

У Швейцарії знайшли замерзлі останки сімейної пари, яка 75 років тому зникла в Альпах поруч з підйомником для гірськолижників.

Про це повідомляє Reuters.

Марселен і Франсін Дюмулен, жителі села Шандолен в кантоні Вале пішли доїти корів в серпні 1942 року і більше не повернулися. Їх знайшли тільки зараз, на висоті 2615 метрів на льодовику Тсанфлерон поруч з підйомником для гірськолижників на курорті Ле-Дьяблере.

«Тіла лежали поруч один з одним. Це були чоловік і жінка в одязі періоду Другої світової війни», - розповів директор гірської станції Glacier 3000 Бернхард Тшаннен.

За його словами, тіла подружжя та їх речі відмінно збереглися всередині льодовика.

«Ми думаємо, що вони, можливо, потрапили в тріщину, де залишалися протягом десятиліть. Коли льодовик відступив, тіла залишилися», - пояснив Тшеннен.

Молодшій доньці цієї пари вже 79 років. Її звуть Марселен Удрі-Дюмулен, і вона весь цей час разом з іншими дітьми цієї пари продовжувала пошуки. Тепер для підтвердження особи загиблих родичів треба провести ДНК-тест.

40-річний Дюмулен був шевцем, а його 37-річна дружина Франсін - вчителькою. У них залишилося п'ятеро синів і дві доньки. Після зникнення батьків дітей віддали в різні сім'ї.

«Главком» також повідомляв, що у червні в горах Італії розбилися троє альпіністів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: