В Блоці Порошенка назвали персону, яка після відставки Шокіна стала новим символом корупції

В Блоці Порошенка назвали персону, яка після відставки Шокіна стала новим символом корупції

Перебування деяких персон при владі робить неможливою боротьбу з корупцією, впевнений нардеп Лещенко

«У нинішньої влади є кілька одіозних імен. Їх подальше перебування на посадах розбиває будь-які обіцянки реформ і боротьби з корупцією. Один з них - це глава фіскальної служби Насіров, який вже вичерпав кредит довіри. Він очолює Державну податкову адміністрацію. Він став вже символом корупції і безнадьогі – як раніше був Шокін, - висловився Лещенко на своїй сторінці у Facebook.
При цьому нардеп навів декілька яскравих фактів щодо корупційних схем у нашій державі. Наприклад, про справу політика Миколи Мартиненка. «Аналогічні історія з держпідприємствами, які обліпив Мартиненко за часів прем’єрства Яценюка. І хоча у замовних матеріалах пишуть, що на Мартиненка немає ніяких доказів у НАБУ, це не так. Наскільки знаю, як мінімум зараз дві справи на фінальній стадії».
Сергій Лещенко підкреслив, що можна довго розповідати про реформи, але нічого не спрацює без політичної волі.
«Я закликаю до більш активної публічної кампанії і тиску на органі влади з тим, щоб корупція, нечесна приватизація та нечесні керівники були ліквідовані. Треба переходити до більш активних фаз тиску, проведення протестів та страйків. Інакше ми так і залишимося видавати ідеї на папері, як це було впродовж 20 років».
Нагадаємо, заступник глави фракції БПП Ігор Кононенко порівняв депутата Сергія Лещенка з системою «Град» в ефірі ток-шоу Люди. Hard Talk.
«Сергій - талановитий журналіст-розслідувач, і він багато в чому тут досяг успіху, хоча на сьогоднішній день, маючи додаткові можливості народного депутата, він продовжує, по суті, свою професійну діяльність», - вважає Кононенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: