В Болгарії від вибуху на залізниці постраждало більше 30 людей

В Болгарії від вибуху на залізниці постраждало більше 30 людей

Одна людина померла в лікарні

Після вибуху поїзда, що перевозив 26 цистерн з пропан-бутаном, у Болгарії в терміновому порядку у Шумені було госпіталізовано 26 осіб було госпіталізовано в терміновому порядку вранці, з яких троє були транспортовані в опікову клініку, троє інших були доставлені в лікарню у Варні, передає Novinite.

«За даними лікарні в Шумені, 26 осіб було госпіталізовано в терміновому порядку. З них троє транспортовані в опікову клініку військово-медичної лікарні в Варні. Троє інших були доставлені в лікарню «Св. Марина» у Варні. Одна людина померла при прийомі в Шуменську лікарню. Троє людей перебувають у критичному стані і не можуть бути переміщені», - йдеться у повідомленні.

З міністерства охорони здоров'я Болгарії повідомили, що створена організація з доставки крові, якщо це буде необхідно.

На місце події прибув прем'єр-міністр Болгарії у відставці Бойко Борисов.

«Шкода велика, важкий вибух, багато поранених, кілька - з 90% опіків», - повідомив він.

За його словами, жертв може бути і більше. Він додав, що 40 осіб, які залишилися без даху над головою, наразі розміщені в будинках близьких. «Ми будемо шукати рішення для них», - уточнив прем'єр Болгарії у відставці.

Постраждалі від сильного вибуху в Хітріно розповіли, що впали від ударної хвилі і нічого не бачили, тому що відключилася електрика.

Борисов запевнив, що немає небезпеки появи повторних вибухів. «Прокуратура тут, є дозвіл відтягнути задні цистерни», - сказав він.

ЗМІ повідомляють, що поїзд, що перевозив 26 цистерн з пропан-бутаном, вибухнув в центрі села Хітріно у Болгарії. Машиніст сказав, що після п'ятого вагона інші відокремилися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: