В БПП назвали мрії Яценюка про нову Конституцію особистим піаром

В БПП назвали мрії Яценюка про нову Конституцію особистим піаром
Лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк

Нардеп Денисенко переконаний, що ініціативи Яценюка неможливо втілити в життя

Народний депутат від БПП Вадим Денисенко вважає заяву лідера «Народного фронту» Арсенія Яценюка про необхідність внесення змін до Конституції в частині перерозподілу повноважень між гілками влади особистим піаром Яценюка. Про це він сказав в коментарі «Главкому».

«Думаю, це треба розглядати з точки зору піару особисто Яценюка. Наскільки я розумію, ніяких великих консультацій з цього приводу із БПП не велося. Ми говоримо лише про піар-історію, яка не має нічого спільного з можливістю втілити її у життя», - сказав Денисенко.

Нагадаємо, на нещодавньому засіданні Кабміну, присвяченому 100-річчю українського уряду, екс-прем’єр Арсеній Яценюк публічно підняв питання зміни Конституції в частині перерозподілу повноважень між гілками влади. «Дво- чи тривладдя в країні призводить до безладдя і безвідповідальності, – заявив він. – Зміни до чинної української Конституції є невідкладні. Якщо це - уряд, то уряд несе всю повноту відповідальності перед українським народом і це уряд, який має відповідні права, щоб реалізовувати відповідну політику. Якщо це міністри, то це - політичні фігури, що мають підтримку парламенту і можуть реалізувати програму реформ». За словами Яценюка, в цій моделі президент має бути національним арбітром, що стоїть над процесом.

Більше читайте в матеріалі «Главкома» Проект «АнтиЮля». Як Порошенка схиляють зректися повноважень 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: