В Дебальцевому п’яні російські військовослужбовці викрали БМП і залишили населений пункт без світла

Рівень морально-психологічного стану російських військовослужбовців на Донбасі продовжує падати

Спостерігається подальше зниження рівня морально-психологічного стану російських військовослужбовців 1 та 2 АК ЗС РФ, що виконують злочинні накази Кремля на Донбасі.
Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, це проявляється у поглибленні протиріч між офіцерським і рядовим складом, зростанні кількості злочинів пов’язаних з крадіжками військового майна, безчинств стосовно місцевого цивільного населення.
«Група військовослужбовців 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК у стані алкогольного сп’яніння викрали бойову машину (БМП) з місця розташування підрозділу у районі н.п. Нижнє Лозове. Рухаючись на великій швидкості на викраденій БМП збили електричну опору, в результаті чого цей населений пункт залишився без освітлення», – йдеться у повідомленні розвідки.
Крім того, два військовослужбовці протитанкової артилерійської батареї 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК здійснили крадіжку 10 одиниць автоматів АК-74У з кімнати зберігання зброї. Командиром з’єднання полковником ЗС РФ Бушуєвим вживаються заходи щодо приховування зазначеного злочину від вищестоящого командування.
«Командиром 3 мотострілецької роти 1 мотострілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ було приховано факт поранення підлеглого, що спричинило зволікання з наданням постраждалому своєчасної медичної допомоги і викликало обурення діями командира роти з боку рядового складу підрозділу», - повідомляє також розвідка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: