В Держдепі США прокоментували вбивство Шеремета

В Держдепі США прокоментували вбивство Шеремета

В американському відомстві висловили співчуття близьким загиблого журналіста.

У Держдепі США повідомили, що шоковані і засмучені вбивством журналіста Павла Шеремета в Києві, а також готові надати допомогу для проведення неупередженого розслідування, зокрема, в ньому може брати участь ФБР.

«Павло Шеремет, громадянин Білорусії був прикладом журналіста, він відомий сміливими і чіпкими матеріалами. Шеремет відігравав важливу роль в українській демократії, висвітлюючи важливі для суспільства теми, зокрема про корупцію і про владу. Ті, хто вбив Шеремета не толерантний до свободи і демократії», - йдеться в повідомленні Держдепу США.

Також, в американському відомстві привітали заяву поліції і Генпрокуратори про проведення глибокого розслідування та притягнення до відповідальності винних.

У Держдепі США висловили співчуття партнерам і родині Павла Шеремета, Олені Притулі та його колегам по «Українській правді».

Нагадаємо, вранці 20 липня журналіст Павло Шеремет загинув в результаті вибуху його автомобіля. Чоловік загинув на місці. Автомобіль належав керівнику інтернет-видання «Українська правда» Олені Притулі, однак її в машині не було.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: