У «ДНР/ЛНР» посилилися чутки про припинення фінансування з Росії

У «ДНР/ЛНР» посилилися чутки про припинення фінансування з Росії
Бойовики «ДНР/ЛНР»

У «силових структурах» терористів затримуються і зменшуються виплати

У «силовому блоці» терористів «ДНР/ЛНР» посилилися чутки про рішення керівництва РФ припинити фінансування окупованих районів Донбасу. Про це повідомляє група «Інформаційний спротив».

За її даними, чутки посилилися після початку виплат зарплат у «ЛДНР» після значної затримки. «Так, у структурах т.зв. МДБ «ЛНР» виплата грошового забезпечення за жовтень ц.р. здійснюється в розмірі 50%. У підрозділах «МВС ЛНР» – 65%. Крім того, «керівництвом ЛНР» на різних рівнях було анонсовано, що виплата пенсій та допомог бойовикам-«ветеранам» відкладається на невизначений термін», – повідомляє ІС.

Аналогічна ситуація в «ДНР», де на 25% знижено бюджетні витрати на утримання «поліції». «Наприклад, у м. Горлівка «дорожня поліція» раніше щомісяця отримувала 100 тис. рос. руб. для придбання паливно-мастильних матеріалів, тепер цю суму знижено до 75 тис. рос. руб., що відповідним чином позначилося на здатності підрозділів виконувати свої функції і морально-психологічний стан особового складу», – повідомляють українські військові експерти.

За їхніми даними, крім того, згідно з розпорядженням ватажка «ДНР» Захарченка, грошова допомога сім'ям «військовослужбовців ДНР», які загинули до 1 жовтня 2016 р., виплачуватися не буде.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: