В історичному центрі Києва з’явиться черговий будинок-монстр (ФОТО)

В історичному центрі Києва з’явиться черговий будинок-монстр (ФОТО)

Столичний Поділ спотворить чергова багатоповерхівка

На Андріївському узвозі побудують багатоповерхівку. Житловий будинок з’явиться в історичному місці столиці у 2018 році. 

Офіційно продажі квартир у новобудові стартують з нового року, однак на сайті компанії «Стольный Град», що займається торгівлею нерухомістю, вже з’явилося оголошення про продаж квадратних метрів. Адреса майбутнього будинку - Андріївський узвіз 14-16.

and1_01

За словами ріелтора компанії Олени Рудіної, спершу проектом була передбачена побудова готелю. «Проект перепрофілювали, і зараз міняють документацію», - пояснила вона.

Ріелтор також запевнила, що дозвіл на будівництво є, «земля там оформлена прозоро». За її словами, забудовник - одеська компанія Kadorr Group. На її рахунку начебто вже багато зданих в експлуатацію будинків в Одесі. Але будинок на Андріївському – перший проект компанії в Києві.

aaa

Ріелтор також зазначила, що будівельні роботи вже розпочалися: «Зараз там заливають бетоном нульовий цикл – будівництво тільки почалось».

aaaaaАндріївський узвіз. За великою огорожею вже почали зводити будівлю

Ціна за квадратний метр у новобудові стартує від $2,1 тис на другому поверсі. Вартість «квадрату» на елітному восьмому поверсі сягає $3,3 тис.

and5

Макет майбутнього будинку

В оголошенні на сайті компанії також йдеться про індивідуальні знижки. Однак, як виявилося, не кожному пощастить їх отримати. «Індивідуальні знижки можливі лише якщо йдеться про нижні поверхи», - попередила ріелтор. Причина цьому – особливості ландшафту місцевості. Оскільки будинок стоятиме на схилах, то на нижніх поверхах може бути недостатньо світла.

Раніше у цьому районі Києва вже траплялись скандали з забудовниками. Найвідомішою є історія з «будинком-монстром» на Подолі. Судова тяганина щодо нього триває вже понад два роки. Влада не може примусити вланискників проекту знести "зайві" поверхт. Вищий господарський суд уже залишив в силі рішення першої інстанції про заборону введення його в експлуатацію. Разом із тим, знести його буде практично неможливо, оскільки всі квартири на верхніх поверхах вже розкуплені. «І, з одного боку, це порушення прав людей, вони заплатили гроші. З іншого, це питання до тих, хто продавав. Продаючи, ти знав, що порушуєш», - зазначив глава Подільської районної державної адміністрації Валентин Мондриївський.

Про будинок-монстр на Подолі читайте в інтерв'ю з очільником Подільської РДА Валентином Мондриївським

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: