В Ізраїлі п’яту добу тривають пожежі

В Ізраїлі п’яту добу тривають пожежі
Пожежа в Ізраїлі

Нові вогнища загоряння поширилися на райони біля Ізраїлю

Інтенсивність лісових пожеж в Ізраїлі знизилася, але продовжують виникати нові вогнища загоряння. Поширення пожеж не вдається загасити п'яту добу, повідомляє Newsru.co.il.

У гасінні лісових пожеж Ізраїлю допомагають Україна, Росія, Греція, Кіпр, Туреччина, Хорватія, США, Великобританія, Італія, Франція, Азербайджан, Єгипет і Йорданія.

Незважаючи на всі зусилля пожежників, загорання тривають. За останніми даними, пожежі завдали збитків приблизно 700 будинків в Хайфі. Нові вогнища загоряння виникали в районах Нацерета, біля Бейт-Шемеша та Єрусалиму.

Небезпечними були пожежі в районі Харашим в Галілеї, в районі Шаар а-Гай під Єрусалимом, в Бейт-Меире під Бейт-Шемешем, біля селища Натаф в Єрусалимських горах, і в Хайфі. пожежі в ізраїлінаслідки пожеж в хайфілісові пожаыр в ізраїлі

Увечері в п'ятницю, 25 листопада, надійшли повідомлення про пожежі в районі Мате-Біньямін: в селищах Землях і Халамиш. З Халамиша евакуювали близько 200 сімей - усіх мешканців. У селищі згоріли не менше 10 будинків. Пожежникам вдалося локалізувати пожежу.

Зазначимо, що лісові і степові пожежі вирують не тільки в Ізраїлі, але і Сирії, Лівані, Йорданії та Єгипті. Згідно з прогнозами синоптиків, дощі в Ізраїлі очікуються не раніше, ніж 30 листопада.

Тим часом, в соцмережах арабською мовою поширюються заклики до нових підпалів лісів на території Ізраїлю. Палестинська адміністрація засудив такі заклики.

Нагадаємо, раніше пов'язана з «Аль-Каїдою» палестинське радикальне угруповання взяло на себе відповідальність за пожежі в ізраїльському місті Хайфа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: