В МВС заявили, що Аваков в Канаді і знає про трагедію у Княжичах

В МВС заявили, що Аваков в Канаді і знає про трагедію у Княжичах

Шкіряк вважає, що нинішню трагедію вже сьогодні чимало політиків намагаються використати для політичних спекуляцій

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк переконаний, що міністр Арсен Аваков знає про трагедію, яка трапилася з поліцейськими у Княжичах на Київщині, але невідомо, чи буде очільник МВС переривати свій візит до Канади з цього приводу і повертатися в екстреному порядку в Україну.

Про це Шкіряк сказав в ефірі 112 Україна.

«Безумовно, що йому (Авакову) відомо про цю трагедію, але стосовно того, чи буде він екстрено повертатися з Канади, у мене не було можливості з ним спілкуватися. Тому варто дочекатися завтрашнього дня і тоді вже розуміти ситуацію», – сказав Шкіряк.

Від імені МВС він висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

Шкіряк вважає, що причиною такого «жахливого інциденту», що трапився з поліцейськими на Київщині, стала «низка трагічних обставин і трагічних співпадінь».

«Наразі працює слідчо-оперативна група МВС, Нацполіції, ГПУ. Вся ця ситуація знаходиться на контролі у керівництва держави, і, безумовно, ми зробимо все, щоб розслідування було максимально справедливим, об’єктивним, чесним і неупередженим, оскільки МВС як ніхто зацікавлене в тому, щоб суть і причини трагедії були з’ясовані, аби унеможливити в подальшому такі трагічні речі», – наголосив радник міністра.

При цьому Шкіряк вважає, що нинішню трагедію вже сьогодні чимало політиків намагаються використати для політичних спекуляцій, і закликав усіх облишити такі дії і наміри.

Він також поінформував, що завтра, скоріш за все, керівництво МВС проведе брифінг за першими результатами розслідування трагічної перестрілки і загибелі правоохоронців.

«Сьогодні швидше за все брифінгу не буде. Скоріш за все брифінг відбудеться завтра. Я б хотів, щоб сьогодні ми дали можливість активно попрацювати слідчим і можливо завтра більше аргументовано і деталізовано будемо коментувати цю тему», – сказав Шкіряк. 

Нагадаємо, трагедія сталася цієї ночі в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану по грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєні грабежі і розбої. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: