В «Народному фронті» переконані: Марш рівності можна було б і не проводити. Так нас хочуть посварити з Європою

В «Народному фронті» переконані: Марш рівності можна було б і не проводити. Так нас хочуть посварити з Європою

Марша рівності, який запланований на завтра в Києві, можна було б і не проводити. Таку думку висловив народний депутат від «Народного фронту» Павло Унгурян в коментарі «Главкому».

«Цілий ряд командирів, бійців, політиків, у тому числі депутатів парламенту висловлювались на тему того, що питання такого характеру – це питання, які просто ділять людей і можуть провокувати їх на гостре протистояння, - каже Унгурян. - І дійсно, в умовах війни це робити не треба. Цей захід можна було б і не проводити. Я тут є солідарним із думкою, що саме питання нетрадиційних, неприйнятних форм статевого життя розділяють людей, налаштованих на те, щоб країна змінювалась. Раніше люди, можливо, поділялися за принципом ставлення до мовного питання, за різною оцінкою історичних фактів. А сьогодні нас усіх війна об’єднала. І навіщо в цих умовах вкидати ще один дискурс, який нас роз’єднує».

До того ж, за словами депутата, пропорції явно не на користь прихильників нетрадиційного способу життя: «Тому мені здається, що на цьому заході немає чого робити людям, і не треба, щоб він відбувався. На мій погляд, ми в Україні маємо нормальне законодавство, яке забороняє будь-яку дискримінацію за будь-якою ознакою. Навіщо виходити якимось маршем… Мені здається, це той момент, коли нас намагаються посварити з Європою і показати картинку, що є вигідною євроскептикам, російським каналам, політичним силам, які хочуть «порвати» безвізовий режим між Україною та Європейським Союзом. Тому, особливо із врахуванням демографічної кризи, збільшенням смертності, зменшенням народжуваності, загибеллю молодих хлопців на фронті, нащо нам популяризувати стосунки, які не є продуктивними, у яких не народжуються діти? Що від цього буде країні? Навіть той факт, що ми з вами спілкуємось на цю тему, показує, що в нас на порядку денному стоять другорядні питання, а не важливіші справи».

Інші висловлювання політиків щодо ЛГБТ-прайду читайте в статті «Чому це не гей-парад. 10 речей, які потрібно знати про КиївПрайд-2016».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: