В окупованому Криму потоком води і бруду знесло декілька десятків автівок: відео

В окупованому Криму потоком води і бруду знесло декілька десятків автівок: відео

В окупованому Криму зійшов сильний селевий потік: відео наслідків

Сильний водно-грязьовий потік зніс близько 15 автомобілів на трасі Грушівка - Судак в ніч на 19 серпня в окупованому Криму. Про це повідомляє прес-служба утвореного окупантами на півострові управління МНС Росії.

«У результаті складних погодних умов на трасі «Грушівка - Судак», на 18-му км. в районі с. Дачне стався сильний схід водно-грязьового потоку на проїжджу частину. В результаті події за межами проїжджої частини дороги виявилися близько 15 автомобілів, була потрібна термінова допомога рятувальників МНС Росії. Також виявилося підтопленим 41 домоволодіння», - йдеться в повідомленні установи.

Після прибуття рятувальників на місце стало відомо, що в результаті сходу водно-грязьового потоку, автомобілі, що стоять в заторі були частково затоплені і виведені з ладу в результаті гідроудару. За інформацією прес-служби МНС, рятувальники провели повну евакуацію громадян, які на час ліквідації події були розміщені в туристично-оздоровчому комплексі «Судак».

Разом з цим силами співробітників окупаційного кримського підрозділу МНС Росії за допомогою транспортного устаткування була розчищена проїжджа частина.

Рятувальники здійснюють відкачку води з житлових будинків, надають допомогу населенню. За інформацією прес-служби, організовані обходи для з'ясування необхідної допомоги людям.

На опублікованому у YouTube відео можна порахувати, що кількість нерухомих автомобілів на ділянці траси, яка постраждала внаслідок події, перевищує три десятки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: