В окупованому Криму презентували книгу про «родове дерево» Путіна

В окупованому Криму презентували книгу про «родове дерево» Путіна

Книгу представив брат президента Росії

У неділю, 21 серпня, троюрідний брат президента РФ Олександр Путін презентував в окупованому Севастополі свою книгу «Рід президента В.В. Путіна». Про це повідомляють Крим.Реалії.
Презентація пройшла під егідою організації «Національно-визвольний рух Росії».

10_03Брат Володимира Путіна - Олександр - по центру

У вступному слові лідер севастопольського осередку НВР Анатолій Марета заявив про те, що Володимир Путін є «єдиним патріотом Росії у вищих ешелонах влади», і завдання населення – «згуртуватися навколо національного лідера і національно орієнтованих ідей».
Олександр Путін заявив про те, що ця книга, у якій описано походження роду президента Росії, є спільною працею багатьох авторів і дослідників, якими було проведено аналіз безлічі архівних джерел для складання «родового древа» президента РФ.
Крім книги, присутнім пропонувалося ознайомитися з періодикою, на сторінках якої автори вимагали надати Володимиру Путіну надзвичайні повноваження, а також очистити Росію від «п'ятої колони» у владі і засобах масової інформації, видворити з країни деяких «іноземних консультантів», а також «націоналізувати» російську державну валюту.
На заході зібралося трохи більше півсотні людей, серед яких близько десятка представників козацьких громад. Презентацію також відвідав голова севастопольської організації Спілки журналістів Росії Павло Горбачов, голова Союзу підприємців Марат Тюнін, член руху «Захистимо Севастополь» Ленур Усманов та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: