В «Опоблоці» порекомендували політикам не йти на Марш рівності

В «Опоблоці» порекомендували політикам не йти на Марш рівності

Політикам не треба брати участь у Марші рівності, який пройде завтра в Києві. Таку думку висловила народний депутат від «Опозиційного блоку» Тетяна Бахтєєва в коментарі «Главкому».

«Оскільки ми йдемо до ЄС і вже вважаємо себе демократичною країною, то кожній людині мають бути гарантовані права, закріплені конституційно, - каже Бахтєєва. - Яка людина є – така вона є. Якесь розуміння того, що це не зовсім так, як у лікаря, як у жінки, у мене є. Афішувати це та рекламувати не треба. Те, що люди туди йдуть, вони так вирішили, це їхнє право. Я би це не обмежувала. А політикам категорично не рекомендувала би брати участь у марші. Це не політика. Це особисте право і внутрішня справа кожної людини. Політики можуть вийти на вулицю, коли люди стоять через тарифи, бідність, відсутність медикаментів. Забороняти це не треба, але і показувати, рекламувати, щоб це впливало на свідомість суспільства, не треба також».

Нагадаємо, що свою участь у Марші рівності анонсували деякі депутати Верховної Ради та їхні колеги з Європи. Інші висловлювання політиків щодо ЛГБТ-прайду читайте в статті «Чому це не гей-парад. 10 речей, які потрібно знати про КиївПрайд-2016».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: