В «Опоблоці» вирішили, що Рада не тим займається

В «Опоблоці» вирішили, що Рада не тим займається

Парламент до порядку денного вносить законопроекти, більшість з яких не мають нічого спільного з очікуваннями суспільства

Сьогодні людей найбільше турбує безробіття, тарифи і ціни, але парламент розглядає зовсім інші питання. Про це заявив лідер фракції «Опозиційного блоку» Юрій Бойко під час погоджувальної ради в понеділок, 13 червня.
«Людей сьогодні турбують економічні питання, в першу чергу безробіття і проблема робочих місць, а також тарифи і ціни. В Україні вже офіційно зареєстровано майже 2 млн безробітних і приблизно 5 млн трудових мігрантів. Але парламент до порядку денного вносить 158 законопроектів, більшість з яких знову не мають нічого спільного з очікуваннями суспільства», - підкреслив Бойко.
Він на прикладі Кременчуцького заводу залізобетонних шпал пояснив, до чого призводить неефективна робота влади. «За півтора року завод опинився на межі зупинення. З більш ніж тисячі робочих місць залишилося сто. Тому що «Укрзалізниця» пішла по найбільш корумпованому шляху - в порушення законодавства скасувала всі тендерні процедури, лобіюючи свої підприємства закуповувала у них продукцію, чим практично ліквідувала конкуренцію», - зазначив народний депутат.
«Сьогодні не існує державної програми зі створення та збереження робочих місць і це дуже погано. Тому «Опозиційний блок» буде пропонувати таку програму, яка буде простою і зрозумілою для суспільства», - резюмував Бойко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: