У ПАРЄ є група людей, які хочуть зняти санкції з Росії

У ПАРЄ є група людей, які хочуть зняти санкції з Росії

Російську делегацію хочуть повернути до зали ПАРЄ

У Парламентській асамблеї Ради Європи є група впливових людей, які хочуть зняти санкції з Росії та повернути її до зали засідань. Про це в інтерв'ю «Європейській правді» заявив представник України в Раді Європи Дмитро Кулеба.
«У Парламентській асамблеї Ради Європи відбуваються, скажу дипломатично, дуже непрості і, на нашу думку, дуже неконструктивні процеси», – зауважив він.
«Їхня мета – повернення російської делегації до зали ПАРЄ без виконання нею умов резолюцій, які сама ж асамблея й ухвалювала», – наголосив Кулеба.
За його словами, в ПАРЄ «є група людей, які хочуть повернути Росію до зали ПАРЄ за будь-яку ціну».
«Чи мають вони достатню кількість голосів, щоб це зробити? Ось це вже інше питання. І осінь буде надзвичайно напруженою в цьому плані. Про повернення росіян у жовтні не йдеться, але саме жовтнева сесія асамблеї продемонструє, наскільки реальними є шанси повернення росіян до ПАРЄ в січні 2017 року», – зазначив посол України в Раді Європи.
Нагадаємо, 24 червня Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи (керівний орган асамблеї) ухвалило декларацію, в якій заявило про потребу діалогу з Росією і відзначило, що спільного у РЄ з Росією більше, ніж того, що розділяє.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: