В переддень Великодня московський священник побив відвідувачів храму (відео)

В переддень Великодня московський священник побив відвідувачів храму (відео)
Події відбулися у церкві Преподобного Симеона Стовпника на Новому Арбаті
Фото: st-simeon.ru

Російський священнослужитель побив відвідувачів храму у Москві за те, що вони намагалися сфотографувати іконостас. Про цей випадок повідомляє видання «Подъем».

За словами одного з потерпілих, інцидент стався у Страсну суботу, в останній день перед Великоднем, у церкві Преподобного Симеона Стовпника на Новому Арбаті (Московська єпархія, РПЦ).

«Я зробив фотографію іконостасу, там гарне освітлення. Він (священник) до мене підійшов, сказав: «Це моя територія» – і вдарив по телефону. На що я відповів, що думаю, це територія Бога. У мене друг стояв, фотографував, він його теж ударив по телефону, а я в цей момент почав знімати відео. Він і далі завдавав ударів, кидався, порвав мені одяг і став виштовхувати із храму», – розповів один із потерпілих.

Чоловік зазначив, що священник почав бити їх без попередження, що знімання заборонено, це була «якась невмотивована агресія».

До речі, сьогодні стало відомо, що під час великодньої служби у Києво-Печерській Лаврі, що знаходиться у віданні Російської православної церкви в Україні, масово ігнорувались карантинні обмеження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: