В Росії засуджену жінку-трансгендера відправлять до чоловічого СІЗО

В Росії засуджену жінку-трансгендера відправлять до чоловічого СІЗО

Адвокат наполягатиме, щоб жінку помістили в окрему камеру

У Москві жінку-трансгендера Альбіну, яку засудили за крадіжку, доправлять у чоловічій слідчий ізолятор «Ведмідь», повідомляє агентство «Москва» із посиланням на її адвоката Ольгу Бадалян.

«Альбіні 23 роки. За паспортом вона Олексій Матюнин. Адвокат має намір наполягати на тому, щоб жінку помістили в окрему камеру, оскільки велика ймовірність того, що її зґвалтують», – зазначає видання.

У вересні 2011 року Новочеркаський міський суд Ростовської області засудив Матюнина до двох років умовно з випробувальним терміном на два роки за крадіжку з каси магазину 1,8 тисячі рублів.

У 2013 році Матюнин виїхав з Ростовської області в Москву за станом здоров'я. Там йому зробили кілька операцій – з встановлення імплантів у груди, збільшення тощо. «Називає себе Альбіною, має всі манери і звички, властиві жінці», – розповіло джерело.

Бадалян повідомила, що у Альбіни серйозні проблеми зі здоров'ям. «Через брак заліза в організмі віднімаються ноги», – уточнила вона.

Як повідомлялось, у російській Башкирії кілька підлітків з села Верхній Нугуш озброюються сокирами, щоб відбиватися від вовків по дорозі в сусіднє село Галіакберове, де розташована школа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: