В Україні є ще полонені російські військовослужбовці – адвокат Савченко

В Україні є ще полонені російські військовослужбовці – адвокат Савченко

За словами Фейгіна, обмінний матеріал є, і можна вести переговори з РФ

Адвокат Надії Савченко Марк Фейгін стверджує, що, за інформацією від першоджерел, на Донбасі в ході бойових дій потрапили в полон й інші російські військовослужбовці, крім затриманих рік тому російських спецназівців Олександра Алєксандрова і Євгена Єрофєєва.
Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Києві, коментуючи вчорашній обмін Савченко на російських спецназівців Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва.
«Я думаю... Треба вирішувати всі інші «кейси» не одиночно, не окремо, як у випадку із Савченко, а колективно. Потрібно вирішувати, щоб одразу віддали не одну Савченко за двох Єрофєєва і Александрова, а, умовно кажучи, всіх десять за десять, що утримуються тут. А я точно знаю з першоджерела, що тут є ще російські військовослужбовці в Україні, які потрапили в полон в результаті і в ході бойових дій на Донбасі. Це означає, що обмінний матеріал є, і вести переговори можна», - заявив Фейгін.
При цьому за подробицями він порадив звернутися до президента України Петра Порошенка, пише УНІАН.
«На жаль, це вам треба звернутися до вашого президента», - сказав Фейгін.
Нагадаємо, 25 травня відбувся обмін Єрофєєва і Александрова на незаконно засуджену в РФ українську льотчицю і народного депутата Надію Савченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: