В Україні оголошено про створення двох нових партій. Який з проектів ви підтримаєте: Саакашвілі чи Лещенка? (ОПИТУВАННЯ)

В Україні оголошено про створення двох нових партій. Який з проектів ви підтримаєте: Саакашвілі чи Лещенка? (ОПИТУВАННЯ)
day.kyiv.ua

Висловіть своє ставлення до політичних проектів та їх неформальних лідерів

В Україні з’явилися дві нові політсили: умовна партія Сергія Лещенка, що розбудовуватиметься на платформі «Демократичного альянсу» та політичний проект Міхеїла Саакашвілі. Вже відомо, що до першої, крім самого нардепа БПП Лещенка, увійшли його клеги Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, колишня «самопомічниця» Вікторія Пташник, Василь Гацько, заступник міністра економіки Максим Нефьодов та група учасників громадянської платформи «Нова країна» на чолі з Валерієм Пекарем.

З відомих облич в «партії Саакашвілі» помічені екс-заступники генпрокурора Віталій Касько, Давіт Сакварелідзе, екс-головред українського «Форбсу» Володимир Федорин, діючі нардепи Віктор Чумак та Наталя Новак.

Політолог Володимир Фесенко припустив, що Лещенко та Гацько злякалися впливу Саакашвілі і не пішли в його партійний проект. Політолог вважає, що так звані «єврооптимісти» не захотіли йти «партію Саакашвілі», оскільки їх не влаштовує створення партії лідерського типу. «Вже починає проявлятись певна конкурентність двох проектів і публічно підтверджено, що вони не домовились між собою», – констатує політолог.

Своє ставлення до цих двох нових політичних сил ви можете висловити в опитуванні «В Україні оголошено про створення двох нових партій (Саакашвілі та Лещенка). Чи будете ви голосувати за них на наступних виборах?». Проголосувати можна тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: