В Україні відбудеться масштабний фестиваль ідей «Майбутнє спільнот»

В Україні відбудеться масштабний фестиваль ідей «Майбутнє спільнот»

Місцями проведення Фестивалю стануть інноваційні та креативні майданчики Одеси

25-27 серпня в Одесі відбудеться масштабна подія всеукраїнського значення — Фестиваль ідей «Майбутнє спільнот».

Місцями проведення Фестивалю стануть інноваційні та креативні майданчики Одеси: Impact Hub Odessa, 4city, IQspace, Термінал 42, Зелений театр, Advance Business School.

Мета Фестивалю - започаткувати традицію спільного простору спілкування, що об’єднує мислителів, лідерів бізнесу, науковців, художників, музикантів, громадських діячів з усієї України для генерації та впровадження ідей на зміну життєдіяльності нації.

Це проект з міжнародною історією, який було започатковано в 2005 р. в Колорадо з метою зібрати людей з різних сфер діяльності та впливу для обговорення глобальних та соціальних питань та інноваційних ідей. З того часу, подія набула широкої популярності в США та європейских столицях і залучила світових урядових лідерів, публічних та мистецьких діячів, представників корпоративного сегменту та інших задля глобальної оптимізації життєвих процесів суспільства. В Україні така подія відбудеться вперше.

Головною темою Фестивалю стане майбутнє спільнот – професійних, територіальних, художніх – що розвиваються у швидкозмінному сучасному світі. Заплановано понад 50 цікавих заходів різного типу та очікують на Фестивалі біля 1000 відвідувачів.

Заходи Фестивалю не будуть обмежені у форматах:

  • лекції,
  • майстер-класи,
  • тренінги,
  • бесіди,
  • панельні дискусії,
  • стендові та демо- презентації та ін.

Основні тематичні напрями Фестивалю ідей: технології; міський простір та спільноти; економіка майбутнього; освіта; мистецтво та медіа; здоров'я та краса. Окрім надихаючих доповідей та мотивуючих історій, Фестиваль ідей «Майбутнє спільнот» має стати платформою для кооперації між різними спільнотами та різними групами впливу задля позитивних змін у економічному, культурному та суспільному житті України.

Ініціаторами і організаторами виступили центр соціальних інновацій Impact Hub Odessa у партнерстві з Aspen Institute Kyiv.

Impact Hub Odessa — центр соціальних інновацій, яскрава старт-ап спільнота та професійне робоче середовище для людей, які хочуть реалізувати підприємницькі ідеї для стійкого впливу. Це простір із коворкінгами глобальної мережі Impact Hub, який існую на п'яти континентах і нараховує більше 100 хабів.

Aspen Institute Kyiv – українська громадська неполітична організація, що підтримує становлення ціннісно-орієнтованого лідерства, сприяє обміну ідеями щодо ключових питань суспільного розвитку. Аспен Інститут Київ є платформою для неупередженого обговорення різних позицій, що формують наше спільне майбутнє.

Участь у подіях Фестивалю є безкоштовною, але за попередньою реєстрацією. Взяти участь у Фестивалі зможуть всі, хто зареєструється вчасно.

Партнери Фестивалю: Event.ua, Главком, Обозреватель, Woman.ru

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: