В Запоріжжі чиновника затримали на хабарі

В Запоріжжі чиновника затримали на хабарі

За фактом вимагання неправомірної вигоди відкрите кримінальне провадження

Державний реєстратор Центру надання адміністративних послуг однієї з районних державних адміністрацій вимагав 8 тисяч гривень неправомірної вигоди від підприємця за прискорення реєстрації права власності на нерухомість на Запоріжжі.

Про це проінформували у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Як зазначили у департаменті, слідчим управлінням ГУНП у Запорізькій області за фактом вимагання неправомірної вигоди відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

«Під час досудового розслідування працівники УЗЕ встановили, що у травні цього року для реєстрації права власності на майно підприємець з повним пакетом документів звернувся до Центру надання адміністративних послуг РДА. Державний реєстратор цього центру повідомила, що гарантоване та позитивне вирішення цього питання можливе лише при одержанні нею 8 тисяч гривень. В іншому випадку, процедура буде максимально затягнута у зв’язку з можливим виявленням у переліку необхідних документів неповних даних», - йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: