В зоні АТО неспокійно: за день бойовики 20 разів відкривали вогонь

В зоні АТО неспокійно: за день бойовики 20 разів відкривали вогонь

Бойовики били по українських захисниках із мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, танків

Сьогодні з опівночі та упродовж дня ситуація в районі проведення АТО залишається неспокійною. Зафіксовано 20 ворожих обстрілів позицій української армії. Про це повідомив прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.
«Зокрема на Донецькому напрямку, порушуючи Мінські угоди, російські окупаційні війська із 120 мм мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів били по захисниках Авдіївки. Міномети калібру 82 мм ворог застосував у Майорську та Пісках, а великокаліберні кулемети – в районі Троїцького та Нижнього Лозового», - йдеться у повідомленні.
За даними прес-центру, на Маріупольському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, зенітних установок та стрілецької зброї супротивник двічі вів вогонь по Красногорівці, а згодом – задіяв танк. «Також, з гранатометів окупанти стріляли по наших укріпленнях у Гнутовому, з великокаліберних кулеметів під Мар’їнкою та стрілецької зброї – поруч Павлополя», - інформує прес-центр.
На Луганщині з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляна Станиця Луганська. Також гранатомети ворог застосував під Новозванівкою, додає штаб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: