Вбивство в Княжичах: четверо поліцейських були розстріляні в машині ДСО

Вбивство в Княжичах: четверо поліцейських були розстріляні в машині ДСО
Місце трагедії в Княжичах

В машині, судячи з усього, були смертельно поранені двоє співробітників Держохорони і двоє співробітників розвідки

Четверо поліцейських в Княжичах були розстріляні в маркованій машині Державної служби охорони. Про це прес-секретар обласної поліції Микола Жукович повідомив під час брифінгу, передає «112 Україна».

«У цій машині знаходилися співробітники поліції, вона була розстріляна. (Машина - Ред.) поліції охорони», - повідомив Жукович.

Зараз її забрали евакуатором.

Таким чином в машині, судячи з усього, були смертельно поранені двоє співробітників Держохорони і двоє співробітників розвідки. Вогонь, очевидно, вівся з боку спецпідрозділу КОРД.

Жукович підкреслив, що обидві машини ДСО, які прибули на місце, були марковані, а всі поліцейські були одягнені в спецзасоби та бронежилети. Всі вони були в своїй формі - КОРД у своїй, ДСО у своїй.

«Дві машини ДСО були марковані. Від поліції охорони було задіяно 2 екіпажі - 6 осіб. Скільки було представників поліції Києва, не можу сказати», - повідомив він.

Прес-секретар поліції пояснив, як ДСО могли бути не в курсі спецоперації колег: «Є різні операції і різних керівників можуть попереджати або не попереджати. Попереджати теж можуть різним способом. Чим більше попереджають, тим більше шансів, що ця операція може бути зірвана».

Також він розповів про зброю, яка була у поліцейських. Всі вони були озброєні табельною вогнепальною зброєю: як автоматичною, так і пістолетами.

Інші подробиці в поліції обіцяють розповісти через кілька днів, коли будуть опитані всі учасники події. При МВС і Нацполіції створена спеціальна група, яка буде вивчати всі обставини події.

Нагадаємо, трагедія сталася цієї ночі в Княжичах. Як повідомлялося раніше, під час перестрілки загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Слідчі прокуратури вже працюють на місці трагедії і посекундно відновлюватимуть усі деталі того, що сталося, і встановлюватимуть причини того, як і чому все це стало можливим.

Нардеп Антон Геращенко повідомляв, що троє підозрюваних у розбої, почувши перестрілку, відмовилися від свого плану по грабежу і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в сторону Києва, де були затримані оперативниками. У них вилучено вогнепальну зброю. Вони затримані і їм будуть пред'явлені звинувачення в скоєні грабежі і розбої. Проте ЗМІ повідомили, що частині банди вдалося втекти.

Про всі обставини трагедії читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: