Вбивство Василя Сліпака було ретельно сплановано - Безсмертний

Вбивство Василя Сліпака було ретельно сплановано - Безсмертний

Вбивство було скоєно перед переговорами в Мінську

Політик, екс-представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Роман Безсмертний упевнений, що вбивство оперного співака, бійця АТО Василя Сліпака було сплановане перед черговим етапом мінських перемовин для того, щоб викликати більший суспільний резонанс. Про це він сказав в ефірі програми «Hard Talk. LIVE», повідомляє ПЛ.
«Чому вбито було оперного співака вранці — перед тим, як сісти за стіл переговорів? Невже не зрозуміло, що за ним снайпер полював і це було зроблено навмисне. Це був виклик — вони прекрасно знали, в кого стріляють — на фронті в приціл один одного бачать — вони прекрасно розуміли, що перед ними за людина. Всі бачать, що кількість жертв перед засіданням в Мінську зростає, і над цим треба думати — ось вам приклад того, як діє логіка війни, логіка зла, а ми виходимо з позиції миру і хочемо зрозуміти цю логіку», — сказав Безсмертний.
«Так само і НАТО — поки воно не вернеться до концепції сили як стримуючого фактора, Європа не зможе протистояти такій агресивній поведінці Росії», — резюмував політик.

Нагадаємо, Василь Сліпак загинув на Донеччині вранці 29 червня. Львів’янин, випускник місцевої консерваторії останні майже 20 років жив і працював уФранції. В останні роки був артистом Паризької опери. Учасник паризького Євромайдану. З початком агресії Росії проти України повернувся на батьківщину і пішов добровольцем у ДУК «Правий сектор».
30 червня президент України Петро Порошенко посмертно нагородив Василя Сліпака орденом «За мужність» І ступеня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: