Вбивство ветеранів АТО у Дніпрі: адвокат розповів про причини нападу

Вбивство ветеранів АТО у Дніпрі: адвокат розповів про причини нападу
Едмонд Саакян
Фото: Лица

Адвокат ветеранів АТО отримав чотири поранення, з яких серйозне – одне – наскрізне поранення у живіт

Адвокат і учасник АТО Едмонд Саакян, який напередодні отримав поранення під час стрілянини у Дніпрі, був прооперований, зараз його стан стабільний. За його словами, три дні тому на його родичів «наїхали» бандити і вимагали гроші. «Після того, як вони зрозуміли, що їм нічого не дістанеться, вони відкрили вогонь», - повідомив він виданню «Дніпроград»,

ЗМІ також повідомляє, що наразі адвокат знаходиться у відділенні хірургії, переведений з реанімаційної палати в загальну. Він вже дав свідчення поліції стосовно інциденту з нападом на нього та його брата ввечері 24 липня.

Загалом він отримав чотири поранення, з яких серйозне – одне – наскрізне поранення у живіт.

Лікарі називають стан постраждалого стабільним середньої тяжкості, констатують значну втрату крові.

На даний час відділення, де лікуються Саакян та четверо нападників, знаходиться під суворою охороною. Втім, самого адвоката від злочинців, у яких місцева поліція впізнала представників організованого злочинного угрупування, відділяє скляна перетинка. Вони постійно знаходяться в полі зору один одного.

Раніше повідомлялося, що перестрілка у Дніпрі, в якій загинули двоє ветеранів АТО,  скоріш за все, сталася через гроші, а точніше - через борг брата адвоката і  волонтера Едмонда Саакяна.

Брат Едмонда Едуард Саакян, який також був присутній на місці, поранень не дістав.

Імовірно, ветерани АТО відкрили вогонь у відповідь. Нападники втекли з місця події, але були затримані, коли звернулися по допомогу в лікарню.

Раніше  начальник кримінальної поліції Дніпропетровської області Олег Грозь повідомив, що перестрілка виникла на ґрунті «економічних інтересів».

За фактом смертельної стрілянини у Дніпрі розпочато кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство». Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Фото злочинців дивіться тут: Кривава стрілянина у Дніпрі: загиблі ветерани АТО служили у мотопіхотному батальйоні


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: