Вбивство Вороненкова: Апеляційний суд залишив підозрюваного під вартою

Вбивство Вороненкова: Апеляційний суд залишив підозрюваного під вартою
Фото DW

Тарасенка триматимуть під вартою до 13 вересня

Апеляційний суд міста Києва залишив під вартою підозрюваного у справі про вбивство колишнього депутата Державної думи Російської Федерації Дениса Вороненкова. Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду у Facebook.

«Ухвалу суду першої інстанції про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно Тарасенка Я.М., підозрюваного у співучасті у вбивстві колишнього депутата Державної Думи Російської Федерації Вороненкова Д.М., залишено без змін», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 25 липня 2017 року колегія суддів розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту Тарасенка, на ухвалу суду, якою задоволено клопотання слідчого про застосування запобіжного заходу та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 13 вересня 2017 року без визначення застави відносно підозрюваного.

Раніше повідомлялося, що Голосіївський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права на заставу підозрюваному у справі про вбивство екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: