Веселова розказала, за що її хотіли вигнати з «Самопомочі»

Веселова розказала, за що її хотіли вигнати з «Самопомочі»
Наталія Веселова

Нардеп каже, що її виганяли за те, що вона запропонувала відновити соціально-економічні зв’язки з непідконтрольними територіями Донбасу

Народний депутат Наталія Веселова переконана, що «Самопоміч» вирішила виключити її з фракції через її законопроект про зняття економічно-транспортної блокади. Про це політик розповіла в інтерв’ю «Главкому».

За словами парламентаря, у цьому законопроекті вона запропонувала відновити соціально-економічні зв’язки з непідконтрольними територіями Донбасу.

«Тобто те, що було до так званої блокади. Якщо подивитися на міжнародну практику, то легше реінтегрувати окуповані території, якщо там залишається якась інфраструктура, якісь підприємства, які працюють і пов’язані з вільною територією», - зазначила вона.

Веселова підкреслила, що до блокади підприємства, що були розміщені на непідконтрольній території, працювали. «Але вони сплачували податки в український бюджет, отримували сировину з підконтрольної території і виробляли продукцію. Або навпаки виробляли сировину і постачали на українські підприємства», - сказала вона.

Крім того, нардеп пропонує відновити транспортний зв'язок так, як це було раніше, – «щоб люди могли більше відвідувати неокуповану територію».

Водночас вчора прес-служба політсили повідомила, що 3 жовтня відбулось засідання фракції , на якому повинно було вирішитись питання виключення Веселової з фракції. Проте «Самопоміч» не знайшла достатньо голосів для цього.

Детальніше читайте в інтерв’ю Веселової «Главкому»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: