Виборчий список «Єдиної Росії» нагадує неорадянський довідник професій, - Le Figaro

Виборчий список «Єдиної Росії» нагадує неорадянський довідник професій, - Le Figaro
Фото kommersant.ru

Передвиборна кампанія партії російської влади «Єдина Росія» буде заснована на 12 висловлюваннях президента Володимира Путіна

Розкритикована п'ять років тому московськими демонстрантами як притулок «шахраїв і злодіїв»- аферистів, які піклуються про те, щоб забезпечити собі депутатську недоторканність, - партія Кремля для нинішнього терміну вирішила зробити ставку на «компетентність» кандидатів. Те, що в очах «Єдиної Росії» виглядає як прогресивність, надає її списками вигляд неорадянськоого довідника професій: космонавти, спортсмени, телезірки, шахтарі. Єдина відмінність від комуністичного минулого - в тому, що їх лідер не партія, а Володимир Путін», - йдеться в публікації Le Figaro.

Приміром, шахтар і кандидат Кузбасівського регіону, в Сибіру, Володимир Мельник, зі свого боку, має намір в парламенті «захищати інтереси шахтарів. «Мій досвід шахтаря допомагає мені бути депутатом, тому що ця робота дозволяє дисциплінувати людей. У шахті ти відповідаєш за життя інших і повинен бути наполегливим»,- узагальнює цей 53-річний чоловік, який ніколи не був за кордоном і описує Росію як ідилічну країну, захищену від кризи.

Видання зазначає, що «Єдина Росія» склала свої списки з подібних» простих і близьких до народу» людей. «У Єкатеринбурзі, на Уралі, «Єдина Росія», як їй здавалося, знайшла справжню перлину в особі привабливою телеведучої Юлії Михалкової. Молода чорнява інженю резюмувала свої якості як парламентаря в стислій формулі: «якщо я можу подбати про себе, подбаю і про країну...».

«Передвиборна кампанія партії російської влади «Єдина Росія» буде заснована на 12 висловлюваннях президента Володимира Путіна. У вівторок керівництво партії оприлюднило комунікаційну стратегію, зав'язану на популярності російського президента. Після декількох недавніх ляпів прем'єр-міністра, який очолює список «Єдиної Росії « партія покладається на «моральний авторитет» президента і особливо на його велику популярність», - йдеться в публікації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: