Вибори в Британії: партія Мей втрачає більшість у парламенті

Вибори в Британії: партія Мей втрачає більшість у парламенті
Тереза Мей

Для Консервативної партії в парламенті знайдеться 318 місць, а для більшості необхідно мати 326 місць

Відповідно до опрацьованої частини голосів виборців, Консервативна партія втрачає більшість у Палаті громад Великої Британії.

Про це повідомляє видання Reuters.

Зазначається, що наразі у державі досі чітко не визначено переможця на виборах, однак, відповідно до прогнозів та вже підрахованих результатів, консерватори знаходяться на шляху до того, що втратять більшість у Палаті громад.

Зокрема, відповідно до прогнозу видання BBC, оприлюдненого близько години тому, для Консервативної партії в парламенті знайдеться 318 місць, а для більшості необхідно мати 326 місць.

Тим часом представників Лейбористської партії побільшає. За прогнозами, їм дістанеться 267 місць, тобто на 35 місць більше, ніж раніше. Ліберальні демократи отримають 11 місць, а Шотландська національна партія - 32, втративши 24 місця, що мала раніше. 

im-hg

Як вже відомо, прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей за результатами дострокових виборів переобрана до парламенту, здобувши перемогу у виборчому окрузі Мейденхед.

Раніше повідомлялося, що у Британії на дострокових парламентських виборах за попередніми даними екзит-полів Консервативна партія прем’єра Терези Мей буде найбільш представленою у парламенті партією з 314 місцями.

Британський фунт стерлінгів впав по відношенню до долара на новинах про екзит-поли з минулих в четвер загальних виборів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: