Вибух у Туреччині: 11 осіб загинуло, понад 70 дістали поранення

Вибух у Туреччині: 11 осіб загинуло, понад 70 дістали поранення

Кількість загиблих внаслідок вибуху неподалік від поліцейського відділка у турецькому місті Джизре зросла до 11 осіб. Понад 70 осіб дістали поранення

У турецькому місті Джизре, розташованому на кордоні з Сирією в провінції Ширнак, у п'ятницю, 26 серпня, стався вибух. Терорист-смертник підірвав начинену вибухівкою вантажівку на поліцейському блок-посту. Щонайменше восьмеро поліцейських загинули, пише dpa із посиланням на місцевих чиновників. Водночас міністр охорони здоров'я Туреччини заявляє, що точна кількість загиблих невідома, а кількість поранених перевищує 70 осіб. Пізніше агенція Reuters повідомила про 11 загиблих.

Турецька влада звинувачує в нападі Робітничу партію Курдистану, яка вже неодноразово здійснювала теракти в різних частинах Туреччини. Офіційно відповідальності за теракт поки що не взяла на себе жодна організація.

Нагадаємо, напередодні Туречинна розпочала військову операцію в Сирії, а також здійснила артилерійський обстріл загонів курдської воєнізованої організації YPG. Туреччина вважає, що YPG має зв'язок із Робітничою партією Курдистану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: