Відкрито кримінальну справу за фактом невиплати зарплат у ФК «Металіст»

Відкрито кримінальну справу за фактом невиплати зарплат у ФК «Металіст»

Підставою для початку кримінального провадження стало звернення Всеукраїнського благодійного фонду захисту футболістів та тренерів України щодо заборгованості із зарплати

Комінтернівський райсуд Харкова надав слідчому тимчасовий доступ до документів ФК «Металіст» (Харків) в рамках кримінального провадження щодо невиплати зарплати гравцям і персоналу клубу.
«Надати слідчому... тимчасовий доступ до документів з можливістю вилучення оригіналів, ВАТ «ФК «Металіст» (ЄДРПОУ 24341697).., а саме: дані про нарахування та виплату заробітної плати в період з 31.05.2013 року до 31.05.2015 року», - йдеться в ухвалі слідчого судді Світлани Ариничевої, розміщеній на сайті Єдиного держреєстру судових рішень.
У мотивувальній частині документа зазначено, що підставою для початку кримінального провадження за ч. 1 ст. 175 (безпідставна невиплата заробітної плати) КК України стало звернення Всеукраїнського благодійного фонду захисту футболістів та тренерів України щодо заборгованості із заробітної плати Футбольним клубом «Металіст» двом футболістам у сумі $450 тис., а також медичному й обслуговуючому персоналу, юнацьким командам Ю-19, Ю-21 у сумі близько 20 млн грн.
Джерело: Інтерфакс-Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: