Відомі українці попрацювали офіціантами на благодійному заході

Відомі українці попрацювали офіціантами на благодійному заході
Заступник міністра аграрної політики Ольга Трофімцева в ролі офіціанта

Charity Day: в Києві зібрали 206 тисяч гривень на реабілітацію дітей, що постраждали через війну на Донбасі

Сьогодні в Києві 12 відомих українців вдягли фартухи офіціантів, щоб обслужити гостей столичного ресторану і взяти участь в Charity Day - благодійному зборі коштів для реабілітації дітей, які постраждали від військових дій в Донбасі.

За день було зібрано 206 тисяч гривень.

Організатори заходу - представники громадського руху «Земляки» - таким чином хотіли привернути увагу суспільства до проблем дітей на Донбасі.

Гостей в ресторані «Конкорд» в цей день обслуговували «зіркові» офіціанти. Серед них: Георгій Тука - заступник міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб; Алла Мартинюк - актриса, співачка; Ольга Трофімцева - заступник міністра аграрної політики; Геннадій Друзенко - засновник Першого добровольчого мобільного госпіталю ім. Пирогова; Євгенія Добриніна – «Місіс Європа Україна 2016 року»; Тимофій Нагорний - президент фонду волонтерів України; Юрій Сугак - головний редактор ТРК «Україна»; Катерина Полова - дизайнер, модель; Андрій Булгаров - телеведучий-публіцист; Олександр Куликівський - громадський діяч; Роман Грищук - керівник студії «Мамахохотала», Наталя Лелюх - лікар; Ольга Кучер - телеведуча; Анна Крос - співачка.

Усі свої чайові «зоряні» офіціанти передали на потреби дітей Донбасу.

Протягом акції також пройшов аукціон дитячих картин. Завдяки цьому аукціону вдалося зібрати 206 тисяч гривень для протезування дітей, постраждалих в результаті бойових дій на сході України.

«Таких подій має бути більше, адже це простий спосіб робити добру справу. Незважаючи на посади і чини, всі ми тут були на рівних і робили спільну справу, що створювало особливу атмосферу, яку просто неможливо передати словами. Для мене одним з найбільш емоційних моментів під час заходу став аукціон дитячих малюнків: коли картини, намальовані дітьми київських художніх шкіл, йшли по 10 тисяч гривень. Це було круто», - поділилася враженнями заступник міністра аграрної політики Ольга Трофімцева. «Завдання всіх, хто небайдужий, подбати про дітей, адже саме вони - наше майбутнє. І діти на війні - це наш спільний біль і біль кожного... Коли дитина каже замість слова «мама» слово бомба - це страшно», - висловився народний депутат Сергій Тарута.

Організатори також запросили бажаючих підключитись до наглядової ради, що буде контролювати подальше спрямування зібраних грошей на конкретних дітей. На сайті Charity Day, як відомо, родини постраждалих дітей можуть заповнити анкету на отримання допомоги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: