«Вірні» путінці у Севастополі обурені тим, що диктатора малюють смішним на стінах

«Вірні» путінці у Севастополі обурені тим, що диктатора малюють смішним на стінах

Пляма фарби на малюнку із зображенням президента вже тривалий час залишається, і ніхто з міської влади не поспішає прибрати

Коли в Севастополі на фасадах житлових будинків почали з'являтися зображення президента Росії Володимира Путіна, більшість городян обурювалась цими малюнками, вважаючи їх недоречними і такими, що завдають шкоди іміджу глави російської держави, пише видання «Новости Севастополя».

Приміром, на вулиці Портовій в районі зупинки громадського транспорту «Залізничний вокзал» спочатку на стіні з'явився малюнок, що зображує президента, який сходить по нотах. Потім просто на цьому малюнку з'явилася реклама таксі.

Крім того, на торці будівлі Севастопольського винзаводу можна побачити ще один малюнок, на якому зображений чоловік, який віддалено нагадує Путіна - він тримає в руках триколірний ДНК. Хтось кинув пакет з фарбою і потрапив трохи вище його лівого плеча.

12130

«Що найцікавіше, і реклама таксі, і пляма фарби на малюнку із зображенням президента вже тривалий час залишаються, і ніхто з міської влади не поспішає їх прибрати. Відповідь напрошується тільки одна - йде цілеспрямована дискредитація президента Володимира Путіна з метою підриву довіри до нього з боку севастопольців», - пише видання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: