Візит Савченко до Миколаєва завершився яєчною атакою і бійкою. Відео

Візит Савченко до Миколаєва завершився яєчною атакою і бійкою. Відео
Надія Савченко
Фото: nikvesti.com

На зустрічі з Савченко націоналістично налаштовані активісти стали кидати яйця

У неділю, 25 червня, в Миколаєві націоналісти закидали яйцями народного депутата України Надію Савченко, яка в цей час проводила зустріч з городянами. Про це повідомляє НікВєсті.

Як стало відомо, на зустрічі з Савченко націоналістично налаштовані активісти - представники «Правого сектора», «Національного корпусу» і партії «Свобода» - почали звинувачувати народного депутата в тому, що вона працює на російську владу і ФСБ, а також в тому, що вона веде переговори з терористами.

З боку націоналістів в народного депутата полетіли яйця, після чого сталася бійка.

«Вона сьогодні народний депутат України і розповідає, про якісь звершення свої, вона приходить п'яна на роботу до Верховної Ради, і замість того, щоб здати свій мандат і йти боротися за наших хлопців «за поребриком» у полоні - вона їздить по країні і дурить голови людям. Тому і ставлення до неї таке», - розповів в коментарі виданню один з активних учасників конфлікту, заступник голови Миколаївської обласної організації партії «Батьківщина» Олег Кравець.

На місці присутні близько 20 співробітників патрульної поліції. Після бійки туди також приїхала машина швидкої допомоги.

Відзначимо, що на заході також присутній депутат Миколаївської міської ради від «Самопомочі» Світлана Таранова, яка зізналася, що прийшла туди разом з активістами для того, щоб дізнатися, з якою метою Савченко приїхала в Миколаїв.

По закінченню зустрічі Савченко з миколаївцями знову стався інцидент - на цей раз нібито активістка «Свободи» потрапила яйцем в Кравця, який намагався наздогнати народного депутата.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: