Влада розраховує, що в Київ на Євробачення приїде 15 тис. туристів

Влада розраховує, що в Київ на Євробачення приїде 15 тис. туристів

Київська влада прогнозує, що до столиці приїде навіть 20-30 тисяч іноземних гостей

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія прогнозує, що в травні наступного року в Київ на пісенний конкурс «Євробачення» приїде близько 15 тисяч іноземних гостей.

«Влада міста розраховує, що можуть приїхати близько 20 тис. іноземців, а сподіваються і на цифру вище — до 30 тис. (ще один козир столичної колоди: пропускна спроможність аеропортів «Бориспіль» і «Жуляни» достатня для великих пасажиропотоків). Прогнози НТКУ за кількістю туристів дещо скромніший — до 15 тис. осіб», - зазначив він в інтерв'ю DT.UA.

Разом з тим, Аласанія підкреслив, що кількість країн, які в 2017 році візьмуть участь у конкурсі, на даний момент невідома, їх може бути як 43, так і 46.

Нагадаємо, 9 вересня стало відомо, що містом, яке прийме пісенний конкурс «Євробачення-2017», став Київ. Церемонія відкриття конкурсу відбудеться в Софії Київській.

Пісенний конкурс «Євробачення-2016» у Стокгольмі виграла українка Джамала з піснею «1944». За результатами голосування національних журі країн-учасниць «Євробачення» і смс-голосування глядачів Джамала набрала 534 бали. Україна отримала право організувати «Євробачення» наступного року, як країна-переможець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: