Волкер закликав українську владу засуджувати ультраправих

Волкер закликав українську владу засуджувати ультраправих
Курт Волкер

Ультраправі - це лише невелика меншість, яка не впливає на державну політику України, заявив Волкер

Ультраправі рухи присутні в Україні, хоч і не впливають на державну політику і на те, в якому напрямку розвивається Україна. При цьому політичним лідерам слід засуджувати діяльність праворадикальних організацій.

Про це заявив спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер в інтерв'ю OstWest.

«Що стосується питання про ультраправі групи і ультраправу ідеологію, це присутнє в Україні. І дуже важливо, щоб лідери політичного мейнстріму відмовилися від цього. Україна зараз в праві мати сильну національну свідомість - патріотизм і активне суспільство. Але екстремальні погляди - фашизм і расизм - не повинні мати місце. І мені здається, що важливо цим проявам чинити опір», - наголосив Волкер.

Водночас, за його словами, ультраправі - це лише невелика меншість, яка не впливає на державну політику і на те, в якому напрямку розвивається Україна.

«Так що це не предмет моєї заклопотаності. Але важливо, щоб лідери України це теж осуджували», - підкреслив спецпредставник США.

Читайте також інтерв’ю «Главкома»: «В’ячеслав Ліхачов: Насильницькі дії з боку ультраправих знаходять позитивний відгук серед громадян»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: