Волонтери просять Найєма, Гопко і Парасюка допомогти армії десятиною від задекларованого

Волонтери просять Найєма, Гопко і Парасюка допомогти армії десятиною від задекларованого

Волонтери звернулися до депутатів – активістів Майдану

У третю річницю початку Революції гідності в рамках акції «Е-десятина» волонтери звернулися до депутатів – активістів Майдану.

Нові листи із закликом допомогти армії отримають: Мустафа Найєм, Єгор Соболєв, Сергій Лещенко, Олег Мусій, Ольга Богомолець, Михайло Гаврилюк, Ігор Луценко, Володимир Парасюк, Ганна Гопко та Сергій Висоцький.

«Сьогодні вони представляють різні політичні сили, і порівняно з депутатами «старої школи», їхні статки виглядають більш ніж скромно. Попри це їм ми також запропонували допомогти армії. Чому? Тому, що серед вас є ті, хто, отримуючи зарплату 2-3 тис. грн, щомісяця переказує по 100–200 грн на тепловізори і робить це вже третій рік поспіль. Крім того, ми вважаємо, що деколи має значення не тільки сума внеску, а й його системність», – зазначається у Facebook на сторінці фонду «Повернись живим».

Із текстами всіх десятьох листів до депутатів – активістів Майдану ви можете ознайомитися тут.

Також волонтери зазначають, що перші 10 днів акції #еДесятина є очікуваними, але показовими.

«Поки що ми готуємо як чергові звернення, так і наступні відправлення тепловізорів та нічної оптики у зону АТО – нам потрібна ваша підтримка. Адже, як показали перші десять днів акції #еДесятина, сьогодні, як і три роки тому, розраховувати ми можемо передовсім на власні сили. Тож до справи», – зазначається у Facebook волонтерського фонду «Повернись живим».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: