Врятований СБУ Богданов визнав, що на відео спецоперації - слідчий експеримент

Врятований СБУ Богданов визнав, що на відео спецоперації - слідчий експеримент
Екс-офіцер ФСБ РФ Ілля Богданов

У СБУ є записи телефонних переговорів із бандитами, але їх не оприлюднили

Служба безпеки України показала постановочний відеозапис зі звільненням із заручників колишнього офіцера ФСБ Росії Іллі Богданова.

Про це сам врятований екс-ФСБшник розповів в інтерв’ю Depo.ua.

«Це відео знято не в момент захоплення злочинного угруповання. Це знімалося, коли проводився слідчий експеримент. Але є записи телефонних переговорів, які не були оприлюднені, тобто тих, коли я був на волосок від смерті, і не було ніякої надії на кого-небудь», - зазначив Богданов.

Він вважає, що його викрадення й спроба вбивства пов’язані з наміром видати книгу про ФСБ РФ.

«Я знаю про такі тонкощі, про такі таємниці, що мало не здасться. І збираюся найближчим часом цю книгу закінчити, описати все, що там в спецслужбах РФ відбувається, і яку таємну війну вони ведуть тут», - сказав Богданов.

Як повідомлялося, про зникнення в Києві Богданова стало відомо 14 листопада.

18 листопада глава СБУ Василь Грицак заявив, що українські правоохоронці запобігли вбивству Богданова злочинним угрупованням, керованим з Росії.

За його словами, Богданова викрали в Києві і переправили до Харкова. За задумом російських кураторів, його мали вбити, а труп переправити до Росії.

Пізніше Богданов повідомив, що збирається працювати в прес-центрі СБУ.

Як відомо, Богданов був кадровим офіцером ФСБ, який у 2014 році перейшов на сторону України, брав участь у бойових діях на Донбасі як боєць «Правого сектору», зокрема, провів у диспетчерській вежі Донецького аеропорту близько місяця. Богданов отримав громадянство України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: