Всередині БПП існує псевдополітичний проект, - Гринів

Всередині БПП існує псевдополітичний проект, - Гринів

Гринів розповів, що в парламенті ніякої перереєстрації немає.

Голова фракції БПП Ігор Гринів в інтерв'ю «Главкому» розповів, що з самого початку в БПП був псевдопартійний проект, наприклад, «Удару».

«Але політичний проект - це окрема історія. В нас з самого початку в БПП був псевдопартійний проект, наприклад, «Удару». Ці депутати на момент виборів були безпартійними, але все одно тримали свою партійну приналежність», - розповів Гринів.

За його словами, він не займався створенням політичного проекту «Удару».

«Це не зовсім правда. Я керував виборчою кампанією Віталія Кличка в 2006-му році.  Потім на базі того утворився проект. Та «проектом» я назвав його не тому, що хотів додати сарказму. Згідно закону, блоки у нас не допускаються до виборів. І «ударівці», увійшовши до Блоку Порошенка, членство в партії «Удар» призупинили або вийшли з неї», - зазначив голова фракції БПП.

Гринів розповів, що в парламенті ніякої перереєстрації немає.

«Ну, немає такого – перереєстрація членів «Удару». Є перереєстрація всіх депутатських груп. В парламенті ніякої перереєстрації немає. Повернусь до «псевдопартійності». Що саме я хотів сказати? По закону вони всі були безпартійні, а, насправді, зберігали «ударівську» ідентичність – була окрема група (як і інші 5 чи 6 груп, що є в БПП), яка називалася «Удар». І поява ще однієї групи, яка буде іти в одному фарватері з фракцією, не буде різко засуджена. От коли вони прийдуть в певну опозиційність стосовно партійних чи фракційних рішень, тоді з’являться проблеми і доведеться робити відповідні кроки», - зазначив депутат.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: