Wizz Air анонсував сім нових маршрутів з України цього літа

Wizz Air анонсував сім нових маршрутів з України цього літа
У травні показник заповнюваності рейсів в мережі Wizz склав 91,1%

На київську базу надійде другий авіалайнер Wizz

Wizz Air планує збільшити кількість маршрутів з України в цьому році.

Про це «Главком» повідомили безпосередньо у компанії.

«Wizz Air залишається прихильною (компанією. - «Главком») українським пасажирам з 2008 року і з тих пір завоювала довіру більш 4,5 мільйона клієнтів, надаючи авіаподорожі за найнижчими тарифами. WIZZ поcтійно розширює свою мережу і на даний момент пропонує 21 лоу-кост маршрут у вісім країн з двох українських аеропортів в Києві і Львові по тарифам від 409 грн (в одному напрямку, включно із податками та обов'язковими зборами. - «Главком»)», - заявили у Wizz Air.

Компанія також запевнила, що розглядає підтримку Європарламенту щодо запровадження безвізового режиму для України як важливий етап у розвитку країни. «Цей крок сприятиме розвитку бізнесу і авіаційної галузі», - зазначили там.

У травні показник заповнюваності рейсів в мережі Wizz, як повідомили «Главком», склав 91,1%.

«Цей показник релевантний і для українського ринку. Нещодавно відкриті рейси зі Львова до Берліна і Вроцлаву, яких так довго чекали наші клієнти, задовольняють високий попит з боку пасажирів на послуги Wizz», - зазначили в компанії.

Там також додали, що з 2017 року на протязі перших п'яти місяців понад 156 000 пасажирів, які подорожують за маршрутами Wizz в/з України, скористалися лоу-кост тарифами іWizz Air. «Це демонструє збільшення пасажиропотоку на 39 000 пасажирів в порівнянні з відповідним періодом попереднього року (117 000 пасажирів в 2016 році)», - повідомили «Главком».

Також компанія Wizz Air запевнила, що лишається прихильною українському ринку.

Зокрема, як зазначили там, у цьому році на київську базу буде поставлений другий авіалайнер Wizz, і 7 нових маршрутів (5 з Києва і 2 зі Львова) оголошені цього літа.

«Це збільшить кількість пропонованих пасажирських місць більше, ніж на 64%», - зазначили в компанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: