Яценюк: Я був «головним хірургом», а президент Порошенко «директором лікарні»

Яценюк: Я був «головним хірургом», а президент Порошенко «директором лікарні»

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк навів метафору влади, як «лікарні»

Колишній прем'єр-міністр України і лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк заявив, що його рейтинг «фактично на рівні нуля» через низку «непопулярних, але потрібних для країни» рішень за часів прем'єрства.

Про це він розповів в інтерв'ю Радіо НВ.

«Рейтинг фактично на рівні нуля. Тому що я публічно заявляв з трибуни парламенту: я не обіцяю покращення ні сьогодні, ні завтра (це можна подивитися на відео). Я сказав про те, що це уряд-камікадзе, я сказав про те, що я буду приймати непопулярні рішення, але потрібні для країни», - повідомив Яценюк.

Політик навів метафору влади, як «лікарні», де він, за його словами, був «головним хірургом», а президент Петро Порошенко «директором лікарні».

«От коли людина захворіла, і кажуть: у нас є одна така таблеточка знеболююча, ми вам її дамо, і у вас все перестане боліти. Дали один раз, другий, третій, діагноз не встановили - людина померла. Я прийшов і встановив діагноз, сказав: вибачте, будемо «різати» для того, щоби зберегти життя. І довелося «різати», - розповів лідер «Народного фронту».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: