Яценюк зробив ставку на Гілларі Клінтон на виборах президента США

Яценюк зробив ставку на Гілларі Клінтон на виборах президента США

Арсеній Яценюк побажав успіху Гілларі Клінтон на президентських виборах в США

Лідер партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк побажав успіхів єдиному кандидату від Демократичної партії США Гілларі Клінтон на виборчих перегонах.
У своєму дописі на Facebook він опублікував відеозапис виступу кандидатки на Загальнонаціональній конвенції демократів та процитував слова Гілларі Клінтон: «When there are no ceilings, the sky's the limit» («Коли немає стель, єдина межа – небо»).
Яценюк назвав це «сильним виступом сильного лідера» та «історичною номінацією першого кандидата-жінки на посаду президента Сполучених Штатів».
«Гілларі добре знає і розуміє Україну. Якщо є мрія і віра у спільні сили, жодних перешкод немає. Якщо «стеля» обмежень розбита, найвищою межею залишиться лише небо. History. Успіху», - написав Яценюк.
Колишня перша леді та держсекретар США Гілларі Клінтон офіційно прийняла номінацію Загальнонаціональної конвенції демократів бути єдиним кандидатом у президенти США від Демократичної партії на подальших виборчих перегонах. Так вперше в історії Сполучених Штатів жінка офіційно стала претендентом на посаду президента.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: