Якщо Клінтон переможе на виборах, вона жорстко помститься Росії за кібератаки - американські ЗМІ

Якщо Клінтон переможе на виборах, вона жорстко помститься Росії за кібератаки - американські ЗМІ
Фото з відкритих джерел

Жорсткість майбутнього президента США оздоровить відносини з Росією

Перші публічні спростування причетності офіційної Москви до хакерських атак на США, які прозвучали минулого тижня з вуст Володимира Путіна, лише підтвердили підозри. Про це пише американське «Радіо Свобода».

«Коли Путіна запитали про це, йому довелось докласти великих зусиль, аби зібратися з силами, щоб заперечувати такі дії», - заявила кандидат Демократичної партії в президенти Хілларі Клінтон.

Останнім часом, виступаючи на зустрічах зі збору коштів до свого передвиборчого фонду, Клінтон нагадує присутнім про те, що зовнішні вороги США, які сподіваються, за її словами, на перемогу Трампа, можуть спробувати перешкодити проведенню виборів, в тому числі за допомогою кібератак. Щоправда, Клінтон відмовилася прямо звинуватити Кремль у підтримці Трампа в ході передвиборної кампанії, швидше за все, чекаючи появи офіційних результатів розслідування хакерських атак, яке веде ФБР.

«Досвід свідчить, що поки Кремль не зіткнеться з жорсткими заходами, які перевершують за масштабами його власні дії, він не зупиниться. Йдеться, звичайно, не про військові операції. Але США можуть, діючи в кіберпросторі, змусити Кремль заплатити за свої дії непомірну для нього ціну. Треба сказати, що росіяни ведуть вкрай небезпечну гру, оскільки якщо Клінтон переможе на виборах, вона не пробачить їм цього. І жорстка позиція щодо Москви з боку наступного президента США оздоровить двосторонні відносини. Коли в Кремлі зрозуміють, що їм не зійдуть з рук їх провокаційні дії, то вони з більшою готовністю підуть на переговори з метою вирішення реальних проблем», - йдеться у статті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: